Relatieproblemen, Rouw- en verliesverwerking, conflicten op het werk of bent je onzeker over jezelf? Dekker Counselling Lisse zet samen met u een traject uit waarin je jezelf leert kennen, kiest voor jezelf en in je eigen kracht gelooft.
Kindle DX Coupon Kindle Fire Coupon Kindle Touch 3G Coupon Amazon Coupon Codes 2012 Kindle Fire Coupon 2012 Kindle Keyboard 3G Coupon amazon kindle fire coupon 2012 Amazon Discount Code Amazon coupon Code Kindle Touch Coupon Logitech Harmony 880 Coupon Logitech Discount Samsung UN60ES6100 Coupon

Werkstress is een groot probleem (kosten lopen in de miljarden)

Posted by on March 10, 2014 in Blog | 0 comments

Meer dan de helft van alle werknemers in Europa ervaart dagelijks werkstress. Van hen vindt 40% dat hun werkgever geen goed beleid heeft om stress op het werk te verminderen. De belangrijkste oorzaken van werkstress zijn volgens werknemers, reorganisaties en baanonzekerheid, lange werkdagen of zware belasting en pesten. De meeste managers in Europa erkennen het probleem maar doen er weinig aan.

Dit blijkt uit gegevens van EU-OSHA, het Europese agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk. Deze organisatie lanceert daarom in april 2014 een campagne in de EU om psychosociale werkdruk onder de aandacht te brengen en aan te pakken. Volgens de EU-OSHA wordt ruim de helft van het ziekteverzuim in de EU veroorzaakt door werkstress en andere vormen van psychosociale werkdruk.

Bron: ABvC

Gespannen? Stress? Burn-out? Lichamelijke klachten? Onzeker? Ga in gesprek met een counsellor! Dekker Counselling Lisse in regio Zuid-Holland zet samen met jou een traject uit waarin je jezelf leert kennen, kiest voor jezelf en in je eigen kracht gelooft. Geen wachtlijst!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Stress of burn-out kan uiteindelijk je leven positief beïnvloeden".