Relatieproblemen, Rouw- en verliesverwerking, conflicten op het werk of bent je onzeker over jezelf? Dekker Counselling Lisse zet samen met u een traject uit waarin je jezelf leert kennen, kiest voor jezelf en in je eigen kracht gelooft.
Kindle DX Coupon Kindle Fire Coupon Kindle Touch 3G Coupon Amazon Coupon Codes 2012 Kindle Fire Coupon 2012 Kindle Keyboard 3G Coupon amazon kindle fire coupon 2012 Amazon Discount Code Amazon coupon Code Kindle Touch Coupon Logitech Harmony 880 Coupon Logitech Discount Samsung UN60ES6100 Coupon

Crisis counselling

 

Een crisissituatie vraagt om een snelle en effectieve inzet van de hulpverlening. Zeker in heftige situaties waarin het grote consequenties kan hebben voor het gezin of de persoon zelf. Echter, het kost tijd om onder ogen te zien dat professionele hulp noodzakelijk is. Wanneer men zo ver is dat er op het spreekuur van de huisarts aangeklopt wordt voor hulp, is er al een moeilijke situatie ontstaan die om directe hulpverlening vraagt. Men verwacht dat na doorverwijzing van de huisarts er snel een oplossing komt. De wachtlijsten zijn echter lang en soms duurt het maanden voordat je terecht kunt.

Counsellors hebben, mede door hun relatief korte trajecten, eerder ruimte voor nieuwe cliënten. Vaak kun je dezelfde week al terecht en als het nodig is soms dezelfde dag nog. De meeste problemen zijn met de juiste begeleiding snel te tackelen. Mocht het zo zijn dat er een vervolgtraject bij een andere hulpverlener toch nodig is, dan blijf je gewoon op die wachtlijst staan. In de tussentijd maak je met mij een begin, om mogelijkheden te onderzoeken voor de verlichting van de situatie op dat moment.

Werkend vanuit een oplossingsgerichte benadering  begeleid ik je in het inzichtelijk maken van jouw functioneren en het verwerven van nieuwe inzichten. Dit gebeurt door middel van de gesprekken die we voeren waarin jij centraal staat. Daarnaast krijg je opdrachten mee, waardoor je actief aan de slag gaat om  het veranderingsproces in werking te zetten.

Wacht niet langer en maak een afspraak!

COUNSELLING HELPT!!!

 

 

"Stress of burn-out kan uiteindelijk je leven positief beïnvloeden".