Relatieproblemen, Rouw- en verliesverwerking, conflicten op het werk of bent je onzeker over jezelf? Dekker Counselling Lisse zet samen met u een traject uit waarin je jezelf leert kennen, kiest voor jezelf en in je eigen kracht gelooft.
Kindle DX Coupon Kindle Fire Coupon Kindle Touch 3G Coupon Amazon Coupon Codes 2012 Kindle Fire Coupon 2012 Kindle Keyboard 3G Coupon amazon kindle fire coupon 2012 Amazon Discount Code Amazon coupon Code Kindle Touch Coupon Logitech Harmony 880 Coupon Logitech Discount Samsung UN60ES6100 Coupon

Wie ben ik?

 

 

Wie ben ik?

Corry Dekker (1956)  geboren te Amsterdam als de helft van een ééneiige tweeling.

Kernpunten: Ik ben creatief, mensgericht, praktisch en kan mensen goed tot de kern brengen en inspireren tot het behalen van concrete resultaten. Met compassie, respect, humor en empathie begeleid ik mensen naar een completer en gelukkiger-mens zijn

Met plezier spiegel ik wat de ander, vaak onbewust laat zien en horen. Ik denk vanuit kansen en mogelijkheden, waardoor het vertrouwen en het zelfbeeld van de cliënt groeit en deze zo weer in de eigen kracht komt te staan. Samen met de cliënt ga ik op weg naar het beoogde doel.

Waar kom ik vandaan?

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest  bij diverse non- profit organisaties in diverse (management)functies, groeide het verlangen om meer mensgericht te werken.In 2011 ben ik mijn eigen praktijk “Dekker Counselling Lisse”  gestart,waarin ik cliënten begeleid met stress en burn-out klachten, re-integratie op het werk, relatieproblematiek, doelen op het gebied van  persoonlijke effectiviteit en andere levensvragen. Daarnaast begeleid en ondersteun ik ouders met pedagogische vraagstukken.

Missie

Mijn missie is om vanuit een veilige omgeving mensen te begeleiden tot een groter zelfbewustzijn. Vandaar uit kun je, met oprechte aandacht en oefening, groeien in de voor jou gewenste richting.

Register Counsellor / therapeut

Ik sta ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ, met licentienummer 301423R en ben onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (TBCZ).

Tevens ben ik aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) registratienummer 117173. Een van de taken van de ABvC is het bewaken van de kwaliteit van de aangesloten counsellors door het stellen van opleidingseisen, werkervaringseisen en de verplichting tot jaarlijkse permanente educatie, intervisie en supervisie. Op basis van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) ben ik via de ABvC aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (S.C.A.G.), de geschillencommissie waar cliënten een klacht over hun counsellor kunnen indienen.

Ik verbind me aan de ethische gedragscode en klachtenregeling van bovengenoemde organisaties.

Sinds mei 2016 ben ik geregistreerd als counsellor voor de AVKV (Alvleeskliervereniging Nederland) Patiënten kunnen doorverwezen worden door huisartsen, ziekenhuizen en de helpdesk van de vereniging. Ook zonder doorverwijzing kun je met mij contact opnemen.

Geregistreerd Supervisor voor ABvC leden.

Bij de ABvC sta ik sinds juni 2014 geregistreerd als Supervisor voor ABvC leden. De ABvC stelt dat Register Counsellors tweemaal per jaar Supervisie moeten volgen in het kader van deskundigheidsbevordering.

Supervisie belichaamt de waarde van van het blijvend leren ook door (ervaren) beroepsbeoefenaren.

Het doel van de Supervisie is om de zelfreflectie en inzicht op het eigen handelen te bevorderen, dit doen we aan de hand van een door jou ingebrachte casus. Hierbij staan je competenties en persoonlijkheid centraal. Om een goede wisselwerking te bevorderen hebben de gesprekken een interactief/ informatief karakter.

De gesprekken zijn geaccrediteerd door de Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors (ABvC) met PE punten en voldoet aan de criteria van de beroepsvereniging. Na afloop van de Supervisie ontvang je een bewijs van deelname ten behoeve van de herregistratie.

Opleidingen:

EMDR Master Practitioner  2018 (BivT)

HBO P.S.B.K. 2015 (Instituut E.E.N.)

HBO Programma Supervisie 2014 (NTI)

Module Counselling bij Depressie 2013 (SCN)

Specialist Burn-out Coach 2012 (ACC)

HBO Stress-Counselling (SCN)

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Post-HBO Training en Opleiding ( Hogeschool INHOLLAND)

 Cursussen/trainingen

Oplossingsgericht counsellen, TA in de praktijk, motiverende gespreksvoering, systemisch werk, (familieopstellingen) Communicatietrainingen (Schouten en Nelissen) Verzuimtrainingen (Schouten en Nelissen), Analytisch tekenen, DSM-IV, Professioneel rapporteren, bedrijfshulpverlening (BHV), Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling, Seksuele problematiek, Loverboys, Basiskennis Pancreas (AVKV), workshop Opereren en de menselijke maat (AVKV) EMDR Verslavingsproblematiek (BiVT)

 

 

"Stress of burn-out kan uiteindelijk je leven positief beïnvloeden".