Relatieproblemen, Rouw- en verliesverwerking, conflicten op het werk of bent je onzeker over jezelf? Dekker Counselling Lisse zet samen met u een traject uit waarin je jezelf leert kennen, kiest voor jezelf en in je eigen kracht gelooft.
Kindle DX Coupon Kindle Fire Coupon Kindle Touch 3G Coupon Amazon Coupon Codes 2012 Kindle Fire Coupon 2012 Kindle Keyboard 3G Coupon amazon kindle fire coupon 2012 Amazon Discount Code Amazon coupon Code Kindle Touch Coupon Logitech Harmony 880 Coupon Logitech Discount Samsung UN60ES6100 Coupon

Pedagogische ondersteuning

Ook kinderen kunnen door omstandigheden zich (tijdelijk) niet lekker in hun vel voelen. Op zich hoef je, je als ouder/verzorger daar niet meteen zorgen over te maken. Meestal weet je wat er aan de hand is en weet je dat het wel weer goed komt. Maar soms is het anders, dan duurt het langer dan je verwacht of weet je niet wat de oorzaak is.

In mijn praktijk kun je terecht voor vragen op het gebied van opvoedingsondersteuning voor kinderen en jongeren.

Denk hierbij aan situaties als, pesten, slaapproblemen, gedragsverandering, angsten, maar ook bij vragen over persoonlijke effectiviteit en/of ontwikkeling.

Daarnaast kunnen er situaties zijn in het gezin of omgeving van het kind die van grote invloed kunnen zijn op sociaal/emotionele ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld:

– omgaan met rouw en verlies

– problematiek bij echtscheiding.

Als ouder heb je soms al van alles geprobeerd echter zonder het gewenste resultaat. dan is het fijn als je professionele hulp kunt inschakelen. Voor een luisterend oor of advies of om te kijken wat nodig is op dat specifieke moment.

Werkwijze

In de begeleiding staat de rol van de ouder centraal.

– De interactie tussen ouder(s)/verzorgers, kind en het gezin als geheel.

– Het versterken van het zelfvertrouwen van de ouder(s)/verzorgers om het kind te begeleiden

– Opvoedtips.

Ik maak gebruik van interventies als analytisch tekenen, visualisaties, cognitieve gedragstherapie, kids skills en systemisch werk.

 

 

"Stress of burn-out kan uiteindelijk je leven positief beïnvloeden".